cik anum bersuka suki

By: nurhanum ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Apr-2008 04:25 Email | Share | | Bookmark
.cousins.



with vignette



without vignette

Quote:
soo cute aite?


Monday, 24-Mar-2008 02:07 Email | Share | | Bookmark
mahyatun akma & mohd zul ikram
















mahyatun akma & mohd zul ikram
15hb Mac 2008
Seksyen 18, PJ


Thursday, 13-Mar-2008 01:33 Email | Share | | Bookmark
insyirah



Tuesday, 19-Feb-2008 18:20 Email | Share | | Bookmark
sesi melawat rakan lama

Quote:
sabtu lepas p zoo plak. still ngan aweks jugak. menggunakan wiken sebaek mungkin. gerak dari seri kembangan dalam kol 9 kot, x bape nak ingat. siap2 bekpes terus gerak. sampai sane cam cun2 jek, lom ramai orang. ok, enjoy da piccassss


ni dari camera sayep. pic awal2 xde sbb bateri kong. rupenye tipu jek, da sampai kat savannah walk baru bateri camera ok semula. so, pic x banyak tp boleh la dari xde.. hehehe


sampai2 terus meluru kat pintu masuk. haih la....xsaba nak jumpe kawan2 ek?


zoo negara. dekat 3 taun kat sini, ni 1st time jejak kaki kat sini. huhuh


tu penguin betul tau


tetibe gamba kat savannah walk terus. sbb kat sini baru realized yg bateri camera x kong pon. demmet


belakang tu safari. bnyk kawan2 kat situ


ni la kawan paling lame x jumpe. heheh


tunggu kitorang ye bang?


rilek je kawan kat belakang tu. xde risau2 nak pk pasal utang


turn aku plak


otai nih


alahai, comel jek kura2 ni. rasa cam nak colek bawak masok dalam beg, da la beg besar.cun2 jek kalau isi dalam beg


kenape weh?


gelak lagik. penat gelak sampai arini. suke sgt jumpe kawan2 lame kot


kasi cahaya2 keimanan dalam pic nih


badak ni lek lek je tido. sekali sume tu tido. xde yg bejaga. cis.


flamingo oren ni sgt cantek. rasa nak sembelih2


kura2 gergasi. kalau hempap aku, sure x begerak da aku nih


ni ha info die. see, aku x tipu ok..


kat dalam ni x amek gamba. sbb malas


ye selamat datang


pak "biyawa" sedang lek lek cool rehat atas badan kawan die


sume tempat ade muka dorang


sempat snap sekeping je, kena sound ngan org jage tu, nak amek gambo kena bayar,, ekeleh,, kecohh.. td masok da bayar rm15, da aaa * ok aku emo


anak jirapah kat celah mak bapak die


masih lagi sesi gosipan


aik mila,x cukup belah kanan, belah kiri plak ko gosip2an?


ni da kua dari pintu masok. nak balek. lek2 amek gamba dulu

balik tu singgah ampang point. tp p makan kat lua ampang point. ape tah name kedainye. tibai jek.


ayam masak merah


char koi. eh ye ke? ngan "jari wanita" di dalam sup


sawi goreng. yg laen x sempat nak snap da kena baham ngan diorang. not bad laa sume sekali dalam rm60++. sorang rm10 gitu..

ni plak dari camera jue. aku masokkan sekali. sbb bnyk pic aku. heheheh maseh jujus












ok, sgt kepoh...


aksi bangge lepas sembur kitorang ngan air "sampukan" huhuhu




"tuuuu.. yg tuuuuu laaaa"


banje eskem cawan.


mila dan ijan




letih la tu pegang2 pinggang


payung tu mmg besar ok, bukan aku yg kecit


muke amat berminyak. leh goreng kopok lekor


last pic. ok dah. siap!!

ENJOYYYYY!!


Tuesday, 19-Feb-2008 13:36 Email | Share | | Bookmark
kisah ngeri di waffle stop, BB

Quote:
jumaat lepas p lepak waffle stop kat BB nun.
ade wat besday seprais untuk si akim.
lagi pon yatt keja partime kat situ.
so, mmg bes la lepak sampai x reti nak balek.
hehehhe.
xde ape2 yg mengerikan pon



ni la waffle stop tu, kat lot 10


saye makan ini. besar sgt. ape tah namenye. abis tu makan.. gile buruk lantak. hahhaa


ni la besday cake akim @ abdullah hakim


ni la abdullah akim.. saye menyebok skit kat belakang


maap la, perangai die ni mmg xpenah nak elok. hahaha


ni la cik yatt. mekasut yatt bg diskaun 30% kat kami


kad besday untuk akim dari chapito


cik lili lulu. die datang ngan en assistant die ngan kawan die si tupai


ini chapito, lame x jumpe die. masih chubby


ni cik nad, founder RANtAi


en bf sayep. muke keletihan


muke bingit


da x letih da lepas tibai 2 bijik telur separuh masak


wawawa... rilek nampak? tu customer tu, p layan


ape yg diorang suke sgt pon x tau aa


ini din, die datang lambat. sudah kurus. penat keja ye bang?

Quote:
ok.. itu sajep.


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net